+32 (0)496 53 24 81

Testimonials

“De bedrijfsbegeleiding van Cenzes toont me vooral helder aan hoe ik zelf functioneer in het raderwerk van ons bureau. Hoe kan ik duidelijker beslissen en opvolgen, hoe kan ik beter delegeren en communiceren en hoe kunnen we dus beter samenwerken.”

Peter Vermeulen, Vennoot - zaakvoerder Stramien CVBA ontwerpbureau

“We werken al vele jaren samen met Herlinde. Zij heeft ons geleerd om “oordeelloos” te leren luisteren. Op zich een simpel principe, maar zeer krachtig als hulpmiddel om met elkaar om te gaan. “

In-company opleidingen voor leidinggevenden en coaching van directie.

Patrick Maes, CEO Special Fruit NV

“Hierbij bezorg ik u nog de evaluatie van de deelnemers, voor de sessie die u verzorgde rond coachend leiding geven.
Een goede tevredenheid, zo blijkt.
Totaal score 8,6 op 10

Proficiat!”

Interactieve lezing “Coachend leidinggeven”

Elisabeth Domus, Coördinator UNIZO OndernemersForum provincie Antwerpen

“Voka-KvK Kempen werkt al jaren met Herlinde, zowel op het vlak van trainingen als op vlak van begeleiding van ons Managementteam.

Herlinde vertrekt steeds vanuit een positieve aanpak. Zij staat stil bij ieders persoonlijke kwaliteiten/talenten. Ze laat je naar jezelf kijken.
Ze laat je op een gestructureerde manier en via interactie kijken naar jouw aanpak van teamsituaties. Die gekozen aanpak en uiterst zorgzame begeleiding zorgt voor belangrijke leermomenten in je team.

Ben ik tevreden over Herlindes aanpak? Ik durf zeggen: een understatement!”

Jan Hendrickx, Algemeen Directeur Voka-KvK Kempen

“Ik worstelde al een tijdje met mezelf, voelde mij niet altijd beslagen genoeg om leiding te geven aan de steeds groter en sterker wordende groep onder mij en was dus zoekende naar begeleiding om mij daarin te helpen. Een coach dus. Maar hoe begin je daaraan? Je belt niet even om het wie op. Voor mij alleszins zeer belangrijk dat er een klik is.

Ik volgde de opleiding “Leiding geven en het coachen van mensen en teams” gegeven door Herlinde. Een perfecte start van het coachingstraject dat ik nu aan het doorlopen ben. De opleiding maakte niet alleen duidelijk dat er met Herlinde zelf een klik was maar ook met haar aanpak: methodisch en met de nodige oefeningen. Oefeningen die we in het verdere traject nog dikwijls gebruikt hebben en die me ook de mogelijkheid gaven tussendoor de nodige zelfreflectie te doen.

Resultaat na 12 maanden: sterker, meer rust, meer zelfvertrouwen en vooral veel meer plezier in de dingen die ik doe. Een aanrader voor iedere leidinggevende!”

Inge Van Genechten, Operationeel directeur, Interieurafdeling Vanhout.pro
Inge van Genechten

”Dag Herlinde,‬‬

Ik ben veranderd van job. Ik ben aan de slag als sales in een orthopedische firma. Ik ben nu 3 weken aan het werk en ik vind het super plezant!‬‬
Geen enkele dag is hetzelfde dus eindelijk een job met variatie!‬‬
Nog eens heel erg bedankt voor de aanmoediging en de goede coaching!
Mijn leven is er alvast beter door geworden.‬‬

Groetjes,‬‬
Tinne”

loopbaanbegeleiding

Tinne Keepers

“Dankzij de trainingen kan ik veel beter omgaan met de lijn tussen de emotie/buik en de ratio/het hoofd. Ik hanteer en controleer de scheiding tussen deze twee op een veel bewustere manier. Het gevolg is dat ik, zowel op privé als op zakelijk vlak, veel beter functioneer.”

trainingen organisatiekunde, professioneel leiding geven en individuele coaching

Gust Vervoort, Eigenaar-zaakvoerder ZEB Electronics

De opleiding “Leiding geven en coachen” heeft mij geholpen mijn zelfbeeld te onderbouwen en uit te breiden. Ik ben ervan overtuigd dat dit mij helpt in het aansturen van mijn bedrijven en de mensen en teams die erin werkzaam zijn.

Maikel Elst, CEO MIP NV

Enkele referenties

Afinia Plastics – Agfa Graphics – Antwerpen Averechts / City Labo – Arinso – Assist Online – Belloy – Bemas – Between Brackets – Blienberg advocaten – Bpost – Brandweerinformatiecentrum Gevaarlijke Stoffen – Bulo – Canon Michiels – Cemac – Cronos – De Peuter aannemingen – De Waterval scholen – Dekabo – Desta – Emerson and Cumming – Enco Europe – Eribel – ES&S – Fike – Finix – Gebr. Geens – Gemeente Boechout – Gemeentebestuur Grobbendonk – Groep Intro – Halwema – Heilig Hartziekenhuis Mol – Hello Agency – HRCC – HTMS – Ineos – Interflat – IPV – Janssens Smeets Fertigreen – Kantoor Liekens – Karel de Grote hogeschool – KBC Bank & Verzekeringen – Keuleers & Co – KHogeschool Limburg – KHogeschool Mechelen – Kinderdagverblijf Ukkepuk – Kluwer Opleidingen – Koor en stem – M-tec – Markant – Midas – Mora – NAV – Vlaamse architectenorganisatie – Nextpharma – NOF Metal coatings – Oogkliniek Antwerpen – Paletco – Pepperl+Fuchs – Pro Arte – Professional woman’s association – Qbus architectenbureau – Remmicom – Sanoma Magazines – Scholengemeenschap Anker – Sidec – Smurfit kappa – Special Fruit – Stramien ontwerpbureau – Stubbe – TCPS – Technip –The house of marketing – Universiteit Antwerpen – Unizo – Unversitair ziekenhuis Antwerpen – Upgrading – Van Herck – Van Luyten verzekeringen – Vanbreda International – Vanhout.pro – Verkooijen – Verleye Chocolaterie –Vicré – VKW – Voka – Wirtz shipping – Woestenborghs bouwbedrijf – Zeb computing – Ziekenhuisnetwerk Antwerpen

CENZES IN DE PERS…